Categorías
Premsa

Comunicat de premsa

Comunicat de premsa

Llançament d’app gratuïta per a veure les cartes dels restaurants en el mòbil

QR Carta és una aplicació gratuïta que permet veure les cartes i el menú diari d’un bar o restaurant als seus clients, millorant les seves condicions sanitàries, reduint costos i sent més sostenible. No conté anuncis.

L’aplicació ofereix accés lliure i gratuït a tots els bars i restaurants des de l’adreça www.qrcarta.com, i permet actualitzar les cartes, el menú del dia, i els seus preus i característiques amb facilitat, així com dels al·lergògens que contenen els plats, complint amb la legislació vigent. També contribueix a reduir la quantitat de paper utilitzat, redundant en un establiment més respectuós amb el medi ambient.

El restaurador pot actualitzar l’oferta de plats des de qualsevol dispositiu, incloent el seu telèfon intel·ligent. A més, és possible introduir les cartes en fins a 3 idiomes. Una vegada introduïdes les cartes i menús, es genera un codi QR que es pot descarregar i imprimir per a penjar-lo en la paret, o en qualsevol tovallonera, i facilitar així que els clients l’usin per a obtenir en un clic tota l’oferta del restaurant instantàniament en el seu mòbil.

Categorías
Premsa

Captures de pantalla

Recursos

QR Carta
Categorías
Premsa

Carta de presentació

Carta de presentació

qrcarta al mòbil

Carta de presentació de QR Carta

Categorías
Premsa

Ressenya en La Razón

Article en La Razón

Avui ens han publicat un article en el diari La Razón

https://www.larazon.es/sociedad/20200527/enpjuxdr4zdopipqzvqjefzugy.html

Gràcies!

Ajuntament d’Artesa de Segre

A l’ajuntament d’Artesa de Segre recomana la nostra aplicació per a una millora sanitària en la restauració i l’hostaleria.

Tecnohoreca.com

Ens han escrit una ressenya en la pàgina web de notícies sobre restauració, hostaleria i servei d’àpats www.tecnohoreca.com.

Ràdio Sant Boi

Ens entrevisten al programa de ràdio de Sant Boi del Llobregat, El Momento Inútil. EMI 14/127

http://www.ivoox.com/51194884

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad